موز و یبوست

 

موز و یبوست , موز و یبوست کودکان , رابطه موز و یبوست , شیر موز و یبوست

موز نام میوه و گیاه با همین نام است که بومی مناطق گرمسیری جنوب شرق آسیا، شبه‌جزیره مای، و استرالیا است. امروزه این گیاه در همه مناطق گرمسیری با رطوبت مناسب کاشت می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم همه چیز درباره خواص و رابطه پوست و شیر موز و یبوست کودکان و بزرگسالان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

ارزش غذایی موز خام

موز خام (بدون پوست) حاوی ۷۵٪ آب، ۲۳٪ کربوهیدرات، ۱٪ پروتئین، مقادیر متوسطی ویتامین ث، منگنز و فیبر غذایی و مقداری ناچیزی چربی است (جدول). ۱۰۰ گرم، موز ۸۹ کالری انرژی دارد و منبع ویتامین ب۶ است که ۳۱ درصد از نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند.

خواص موز و یبوست

کاهش حرکات روده می‌تواند به یبوست منجر شود. این وضعیت هنگامی رخ می‌دهد که مدفوع سفت و فاقد آب شده باشد. فیبر محلول در آب نقش بسیار مهمی در جذب آب ایفا می‌کند؛ و به همین دلیل می‌تواند باعث نرم شدن مدفوع و آسان شدن حرکت آن در روده شود. به همین خاطر نیز مصرف موز تاثیر بسیار خوبی در بهبود اجابت مزاج و درمان سریع بیماری‌هایی نظیر یبوست به همراه خواهد داشت.

درمان یبوست با موز

علاوه بر فیبر، پکتین نیز برای تسکین یبوست بسیار عالی عمل می‌کند. مصرف موز باعث تولید آنزیم خاصی به نام پکتیناز می‌شود. تجزیه‌ی آنزیم پکتیناز به پکتین، یکی از بهترین راه‌ها برای درمان و کاهش شدت یبوست به شمار می‌رود. با وجود این، در این خصوص باید به نکته‌ی بسیار مهمی دقت کرد. میزان قند موجود در موز نرم – موزی که بیش از اندازه رسیده باشد، به اندازه‌ی پکتین موجود در آن بسیار بالا است. ترکیب این دو ماده برای یبوست آن‌چنان مناسب نیست. به همین دلیل برای درمان یبوست بهتر است موز رسیده و زرد مصرف کنید – و از مصرف موز نرم یا موز نارس خودداری کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها